Υπηρεσίες

Ενοικίαση σκάφους με καπετάνιο

Οι θαλασσινές αποδράσεις είναι συναρπαστικές. Ειδικά όταν βάζεις πλώρη για μοναδικούς προορισμούς με οδηγό ένα έμπειρο καπετάνιο που θα σας ξεναγήσει στα πιο όμορφα και λιγότερο τουριστικά σημεία του νησιού. Κλείστε ένα από τα σύγχρονα σκάφη της Rent Υour Boat με καπετάνιο και ανακαλύψτε την ανεξερεύνητη πλευρά του νησιού.

  • Η υπηρεσία αφορά στα σκάφη Fost Obsesion 860 και Seafighter Ultimeight 28
  • Αριθμός επιβατών: έως 7
  • Συμπεριλαμβάνονται water toys, snacks, αναψυκτικά και χυμοί

Εκδρομές με καπετάνιο

Ζήστε τις πιο συναρπαστικές καλοκαιρινές διακοπές με σκάφος και ανακαλύψτε την όμορφη ακτογραμμή της Κύθνου και τα γειτονικά Κυκλαδονήσια με ένα από τα σκάφη της Rent Your Boat. Είτε επιλέξετε μία από τις εκδρομές που προσφέρουμε είτε σχεδιάσετε τη δική σας, θα ζήσετε μία ξεχωριστή εμπειρία απόδρασης στις πιο ανεξερεύνητες νησιωτικές γωνιές που θα σας αποκαλύψει ο έμπειρος skipper μας. Αυτό το καλοκαίρι κάντε τη μεγάλη διαφορά και νιώστε τη μαγεία της θάλασσας με ένα από σκάφη μας.

  • Μπορούμε να οργανώσουμε για εσάς ένα πλήρες γεύμα στο σκάφος με τοπικά εδέσματα ή να σας κλείσουμε τραπέζι σε παραθαλάσσια ταβέρνα σε κάποια από τις παραλίες.
  • Για τους πιο δραστήριους, υπάρχει η δυνατότητα διοργάνωσης ομαδικών δραστηριοτήτων στη θάλασσα και στην παραλία.

Ενοικίαση σκάφους χωρίς καπετάνιο

Ρίξτε άγκυρα στις πιο όμορφες παραλίες της Κύθνου με «το δικό σας σκάφος», ανακαλύψτε απάνεμους, απομονωμένους κολπίσκους μακριά από την πολυκοσμία και νιώστε την ευεργετική και αναζωογονητική δύναμη του ήλιου και της θάλασσας όπως ποτέ.

  • Δεν απαιτείται δίπλωμα χειριστή ταχυπλόου. Η υπηρεσία αφορά στα σκάφη KΥΘΝΟΣ Ι, ΙΙ & ΙΙΙ.
  • Αριθμός επιβατών: έως 7

Ιδιωτική μεταφορά με σκάφος

Προγραμματίστε τις θαλασσινές σας αποδράσεις χωρίς περιορισμούς, αναμονές στα λιμάνια και συνωστισμό στα πλοία της γραμμής. 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, επαγγελματίες skipper με πολυετή εμπειρία θα σας μεταφέρουν με τα υπερσύγχρονα σκάφη μας, με απόλυτη ασφάλεια, αξιοπιστία και ιδιωτικότητα στον προορισμό που εσείς επιθυμείτε.

Bachelor/ette πάρτι στο σκάφος

Αν σκέφτεστε κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό για την τελευταία μέρα της εργένικης ζωής σας, η Rent Your Boat έχει την απάντηση. Νοικιάστε ένα από τα σκάφη μας και ζήστε μία αξέχαστη μέρα στη θάλασσα. Εσείς προσκαλέστε την αγαπημένη σας παρέα και εμείς θα φροντίσουμε να είναι όλα τέλεια: μουσική, φαγητό, ποτά και δρώμενα επί του σκάφους, καθώς και εσείς και οι φίλοι σας απολαμβάνετε με στιλ και πολυτέλεια μία τόσο ξεχωριστή στιγμή. Θα κολυμπήσετε, θα χορέψετε, θα γευτείτε νόστιμες μπουκιές από φρέσκα τοπικά προϊόντα και θα πιείτε δροσιστικά κοκτέιλ εν πλω, δημιουργώντας μία ανάμνηση ζωής.

Ενοικίαση βοηθητικού σκάφους

Τα σκάφη της εταιρείας μας διατίθενται ως «tender» σε yacht. Εξαιρετικά αξιόπιστα, με υψηλές επιδόσεις, μήκος 8,5 έως 10 μέτρα και δυνατότητα μεταφοράς έως 7 άτομα, τα σκάφη της Rent Your Boat προσφέρουν υψηλών προδιαγραφών πλεύση και θα μεταφέρουν εσάς και τους καλεσμένους σας με άνεση και ασφάλεια σε μέρη που δεν είναι προσβάσιμα από μεγάλα yachts.