Συχνές Ερωτήσεις

Χρειάζομαι skipper με το σκάφος;

Μπορείτε να ενοικιάσετε το σκάφος με ή χωρίς skipper.

Για μικρές αποστάσεις, μονοήμερες εκδρομές και εξερεύνηση του νησιού, μπορείτε να ενοικιάσετε σκάφος μόνοι σας.

Για μεγαλύτερες αποστάσεις, πολυήμερες εκδρομές και εάν επιθυμείτε επίσης να επισκεφτείτε πολλούς προορισμούς, προτείνεται η ενοικίαση σκάφους με skipper για μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια.

Για τα μικρά μας σκάφη, δε χρειάζεται δίπλωμα.

Για ενοικίαση μεγαλύτερο σκάφους η εταιρεία μας παρέχει την υπηρεσία skipper μέσα στην τιμή της ενοικίασης.

Τα σκάφη της Rent Your Boat είναι απόλυτα ασφαλή, καθώς τηρούν όλες τις προδιαγραφές ποιότητας και περιλαμβάνουν όλα τα σωστικά μέσα που προβλέπονται.

H ομάδα μας θα σας δώσει τις βασικές οδηγίες για το πως να τα χειριστείτε και που να κατευθυνθείτε.

Φυσικά! Μπορούμε να σας προτείνουμε τοποθεσίες και παραλίες που πραγματικά αξίζει να επισκεφτείτε. Επιπροσθέτως μπορούμε να σας προτείνουμε διαδρομές με στάσεις, αφού συζητήσουμε τις ανάγκες σας.

Πάντα μπορείτε να επιλέξετε οργανωμένη περιήγηση με skipper για να έχετε την δυνατότητα να ανακαλύψετε μεγαλύτερη πληθώρα επιλογών και σημείων.

Μια ηλιόλουστη, ζεστή μέρα είναι πάντα ιδανική αλλά μερικά σύννεφα δεν αρκούν για να μας χαλάσουν τη διασκέδαση. Εμείς ελέγχουμε καθημερινά την πρόγνωση του καιρού και σας δίνουμε σαφείς οδηγίες έτσι ώστε να είστε 100% ασφαλείς και να έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε την βαρκάδα σας!

Όχι απαραίτητα, απλώς βεβαιωθείτε ότι φοράτε πάντα το σωσίβιό σας για την δική σας ασφάλεια.

Είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας φορτισμένο το κινητό σας τηλέφωνο. Προτείνεται να έχετε μαζί σας πετσέτες, αντηλιακό, καπέλο, γυαλιά ηλίου.

Μη ξεχνάτε να ενυδατώνεστε χρησιμοποιώντας το ψυγείο πάγου για τα ροφήματά σας. Μια φωτογραφική μηχανή είναι πάντα καλή ιδέα καθώς θα συναντήσετε σημεία απίστευτης ομορφιάς.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης παρέχουμε άμεση τεχνική υποστήριξη. Απλά καλέστε μας ανά πάσα στιγμή και θα σπεύσουμε αμέσως να σας βοηθήσουμε.

Η κράτηση πραγματοποιείται τηλεφωνικά στο: 6948275702